Önskar ni en IT support
som sätter era
medarbetare i centrum?

Läs mer

Först när IT på er arbetsplats används fullt ut, kommer ni att kunna räkna hem era IT-investeringar.

Därför behöver ni en IT support som tar medarbetarna på allvar. Proservia kan ge er effektivare supportprocesser, bättre medarbetarupplevelse och en högre produktivitet. Våra tjänster kan göra skillnad i er resultaträkning.

Proservia är specialiserade på IT support till medarbetare, från Onsite Support, Field Service till Service Desk. Inom Proservia finns en integrerad vision för hur man skapar en unik och fokuserad användarupplevelse.

Med vår specialistkompetens och långa erfarenhet kan vi erbjuda er en IT-support som passar just ert företag. Vi kan skräddarsy lösningar utifrån era önskemål och behov, allt för att ni ska få full utväxling av IT i er organisation.

Som kund hos oss får du engagerande IT-tekniker som tar ansvar, har hög servicekänsla och sätter medarbetaren och era behov främst.

Proservia stöttar alla slags företag, små som stora, här i Sverige. För er med en internationell organisation, vi kan bistå er i över 80 länder.

Digital Workplace

Proservia erbjuder IT support där era medarbetare befinner sig, oavsett om det är i hemmet, på caféet eller kontoret. Vår flexibla lösning innebär att vi, tillsammans med er som kund, skapar den specifika lösning som passar er Digital Workplace-strategi bäst.

Läs mer

Digitala Kontoret

Proservias erbjudande med det digitala kontoret innebär att vi tar ansvar för digitala produkter på ert kontor. Ni väljer hur mycket hjälp ni vill ha samt vilka produkter som ska ingå, allt från PC, WiFi och konferensrum till inpassering, kameraövervakning och larm.

Läs mer

Proaktiv Analys

Med vår nya tjänst Proaktiv Analys analyserar vi er IT-miljö. Vi samlar information om era system samt enheter (datorer, telefoner och andra IT-enheter) och analyserar informationen för att förebygga problem.

Läs mer

Referenser

Referenser

Proservia i Sverige


Mer än 200 experter inom IT-support


Mer än 160 000 betjänade slutanvändare


Omkring 150 000 hanterade ärenden per år

Proservia SverigeVi stöttar våra kunder över hela Sverige. Våra kontor:

Stockholm

Södermalmsallén 36
118 25 Stockholm

Malmö

Södergatan 24
211 34 Malmö

Göteborg

Lilla Bommen 5
411 05 Göteborg

Mora

Strandgatan 8
792 30 Mora

Proservia internationellt


Proservia finns i 18 länder i Europa och har mer än 7000 anställda IT-tekniker. Vi kan leverera IT-support i över 80 länder i världen.

 

Om Proservia

Proservia är en del av ManpowerGroup. Vi har stöttat våra kunder med IT-supporttjänster sedan 2007. Läs mer om vår koncern på www.manpowergroup.se

Kontakta oss

Proservia - ManpowerGroup Solutions

Södermalmsallén 36
118 25 Stockholm

Kontakta oss


+46 (0)8-7642500

proservia@manpowergroup.se


Privacy Policy

Cockies och annonsbeskrivning

ManpowerGroup koncern