Proservia

Proservia on osa ManpowerGroup-konsernia. Olemme tuottaneet Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin vuodesta 2005 lähtien.

Suomessa tuotamme palveluita valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Palvelutuotantoa johdetaan keskitetysti Helsingin Service Centeristämme. Lisäksi meillä on toimipisteet Espoossa ja Jyväskylässä. Kansainvälisisissä palveluissamme hyödynnämme Proservian toimitusverkostoa yli 15 maassa.

Suomen Service Deskimme palvelee asiakkaitamme tarvittaessa ympärivuorokautisesti, vuoden jokaisena päivänä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarjoamme käyttöösi myös laajennetun palvelukielivalikoiman Puolan, Portugalin sekä Kiinan Service Desk -verkostomme kautta.

Proservia Suomessa

  • Yli 200 asiantuntijaa
  • Yli 150 000 tuettua loppukäyttäjää
  • Noin 150 000 käsiteltyä palvelutikettiä vuodessa
  • Noin 75 000 toimitettua palvelutuntia vuodessa

 

Oletko rekrytoimassa? Manpower ja Experis tarjoavat alan kattavimmat rekrytointipalvelut sekä henkilöstövuokrauspalvelut kaikille organisaatiotasoille. Lue lisää rekrytoinnista, monipuolisista rekrytoinnin palveluistamme ja referensseistämme

 

Proservia

Proservia kuuluu ManpowerGroup-konserniin. Osana ManpowerGroupia olemme tuottaneet Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin vuodesta 2005 lähtien.

Yhteystiedot

ManpowerGroup Solutions

Y-tunnus: 2181215-5

Ota yhteyttä


+358 (0)20 1700 100

[email protected]


Tietosuojaseloste

Evästeseloste

ManpowerGroup-konserni