Proserviasta tulee Experis Digital Workspace!

Experis ja Proservia yhdistävät voimansa muodostaen entistä kattavamman IT-osaamisen hankintakanavan asiakkaillensa. Muutos astuu voimaan 1.6. jonka jälkeen Proservia tunnetaan Experis Digital Workspace -praktiikkana. Muutoksen tulet huomaamaan muuttuvina yhteystietoina ja loppuvuoden aikana julkaistavasta uusista verkkosivuista.

”Tuotamme jatkossakin asiakkaillemme uuden tuotemerkin alaisuudessa korkealaatuisia ja kokonaisvaltaisia IT-loppukäyttäjäpalveluita. Yhdistymisellä luomme edellytykset tarjota asiakkaillemme laajemmin IT-osaamiseen liittyviä palveluita sekä resurssointiin liittyviä ratkaisuja. Uskomme, että tämä kehitys vahvistaa asemaamme ja luo markkinalle ainutlaatuisen IT-osaamisratkaisujen kumppanin, joka pystyy varmistamaan asiakkaidemme menestymisen alati muuttuvassa markkinassa.”

Experis Digital Workspace Business Unit Director, Daniel Hietala

Tutustu Experiksen muuhun tarjontaan www.experis.fi

Service Desk -palvelut

Asiakas saa Service Desk -käyttäjätuen Single Point of Contact -mallilla, jolloin loppukäyttäjät voivat olla kaikissa teknisissä tarpeissaan yhteydessä yhteen ja samaan tahoon.

Lue lisää

Lähitukipalvelut

Lähitukipalvelut ovat asiakkaan tiloissa tehtävää työasemaympäristöön, oheislaitteisiin ja nimettyihin sovelluksiin liittyvää palvelupyyntöjen ja häiriöiden ratkaisua, jota ei pystytä toteuttamaan etäpalveluna.

Lue lisää

Elinkaaripalvelut

Vahvan kumppaniverkostomme avulla pystymme tuottamaan kattavan laite- ja sovelluselinkaaripalvelun, joka yhdistyy luontevasti muihin tuki- ja asiantuntijapalveluihimme.

Lue lisää

Referenssejä

Referenssejä

Proservia Suomessa


Yli 200 asiantuntijaa


Yli 150 000 tuettua loppukäyttäjää


Noin 150 000 käsiteltyä palvelutikettiä vuodessa


Noin 75 000 toimitettua palvelutuntia vuodessa

Toimipisteemme

Proservia työllistää yli 7000 työntekijää 18 eri maassa.

 

Proservia

Proservia kuuluu ManpowerGroup-konserniin. Osana ManpowerGroupia olemme tuottaneet Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin vuodesta 2005 lähtien.

Yhteystiedot

ManpowerGroup Solutions

Y-tunnus: 2181215-5

Ota yhteyttä


+358 (0)20 1700 100

[email protected]


Tietosuojaseloste

Evästeseloste

ManpowerGroup-konserni